Facebook
Google+
Pinterest
Youtube
Az Ön kosara üres!
+36 62 / 541-000

Hullámkarton dobozok

Lista Rács
Mutat:
Rendezés:
Hullámkarton doboz, tetőfenéklapolt, 3 rétegű 180x130x125mm Barna ..
90 Ft
Nettó: 71 Ft
Hullámkarton doboz, tetőfenéklapolt, 3 rétegű 250x200x130mm Barna ..
163 Ft
Nettó: 128 Ft
Hullámkarton doboz, tetőfenéklapolt, 3 rétegű 300x200x200mm Barna ..
184 Ft
Nettó: 145 Ft
Hullámkarton doboz, tetőfenéklapolt, 3 rétegű 340x330x320mm Barna ..
328 Ft
Nettó: 258 Ft
Hullámkarton doboz, tetőfenéklapolt, 3 rétegű 355x265x245mm Barna ..
240 Ft
Nettó: 189 Ft
Hullámkarton doboz, tetőfenéklapolt, 3 rétegű 385x280x210mm Barna ..
207 Ft
Nettó: 163 Ft
Hullámkarton doboz, tetőfenéklapolt, 3 rétegű 400x300x200mm Barna ..
263 Ft
Nettó: 207 Ft
Hullámkarton doboz, tetőfenéklapolt, 3 rétegű 400x300x300mm Barna ..
318 Ft
Nettó: 250 Ft
Hullámkarton doboz, tetőfenéklapolt, 3 rétegű 440x380x350mm Barna ..
417 Ft
Nettó: 328 Ft
Hullámkarton dobozok

Költözés? Akkor hullámkarton dobozok!

hullámkarton dobozokkalA költözés sosem egyszerű, hátra kell hagyni valami megszokottat és belevágni valami ismeretlenbe. Sok macerával jár, ami stresszhez és kapkodáshoz vezethet, ezért fontos, hogy előre tervezzünk. A pakolást indítsunk azokkal a tárgyakkal, amik nem a mindennapos használatot töltik be életünkben és nem okoz problémát a hiányuk (pl. dísztárgyak, könyvek stb.).
A legpraktikusabb és megbízhatóbb csomagolást hullámkarton dobozokkal érhetjük el. Számtalan előnye létezik:

 

 • Számos méretben kapható, így semmi sem maradhat ki a dobozolásból.
   
 • Kialakításának köszönhetően gyorsan és egyszerűen összeállítható.
   
 • Tágas és jól elhelyezhető benne bármilyen tárgy.
   
 • Ragasztószalaggal teljesen lezárható, így védve a tartalmát a portól és egyéb szennyeződésektől.
   
 • Könnyen felcímkézhető, hogy semmi se vesszen el és minden a helyére kerüljön az új helyen.
   
 • Könnyű rajta fogást találni és biztos tartást ad.

Ha Ön is a költözés rögös útjára lép, válassza minőségi, megbízható és többféle méretben elérhető hullámkarton dobozainkat, és rendeljen csomagolóanyag webáruházunkból!

 

Csomagolásra fel!

Csomagolásra fel!Mindig jól jön, ha van hullámkarton doboz a háznál. Főképp, ha csomagolásra kerül a sor, mert akkor meg sosem lehet elég belőle.
A csomagolóanyagok alap darabja a hullámkarton doboz, mivel számtalan előnnyel rendelkezik. A hullámkarton doboz önmagában könnyű, kis helyet foglal, mindemellett masszív, és védelmet biztosít a benne tárolt tárgyak számára.

A hullámkarton doboz roppant praktikus, akár költözésnél, vagy ha értékes tárgyakat akarunk elcsomagolni hosszabb időre. Segítségével pormentesen elzárhatjuk azokat, így nem porosodnak, rongálódnak.
Webáruházunkban kedvező árú termékeink széles választéka várja Önt. Nálunk megtalálja a hullámkarton dobozokat számtalan méretben, akár béléssel ellátott formában is.

Ne habozzon, ha csomagolásra kerül a sor! Mi segítünk önnek, hogy a költözés során a kedvenc tárgyait, a legnagyobb biztonságban tudja becsomagolni. Tekintse meg honlapunkat, és tájékozódjon termékeink széles választékáról, hiszen nálunk megtalál mindent, ami szükséges egy költözéshez, pakoláshoz, átrendezéshez!

 

Kartondoboz és filctoll – indulhat is a költözés!

Karton dobozA kartondoboz a legideálisabb eszköz, ha költözésre kerül a sor. A költözés önmagában rettentően sok stresszel járó folyamat, azonban némi aprólékossággal könnyedén megspórolhatunk rengeteg pénzt, időt és energiát.

A kartondobozok előnyös kialakításuknak köszönhetően kis helyet foglalnak, könnyűek, és mindemellett bátran terhelhetőek is. A féltett tárgyaink biztonságosan és helytakarékosan elhelyezhetőek benne, hiszen a kifejezetten sérülékeny értékek számára kaphatóak akár kipárnázott kartondobozok is.

A csomagolás során rendkívül praktikus, ha egy filctollal megjelöljük mindegyik kartondoboz oldalán, hogy milyen tárgyakat helyeztünk el benne, továbbá ha ráírjuk a tervezett szobának a nevét, mivel így a kipakolás zökkenőmentesen fog zajlani és azt is elkerülhetjük, hogy némelyik tárgy elvesszen.

Ha Ön is költözés előtt áll, tekintse meg kartondobozaink széles választékát, melyek számos méretben kaphatóak! Könnyítse meg a saját dolgát, és válassza a legpraktikusabb megoldást a csomagoláshoz és szállításhoz!

 

Érdekességek a hullámkartonról

Hullámkarton dobozt minden háztartásba érdemes beszerezni, hiszen sosem tudni, mikor lehet szükség egy egyszerű és praktikus csomagoló, tároló eszközre. Szerkezete miatt strapabíró, ezért nem csupán háztartásokban, hanem valamennyi helyen megállja a helyét, ahol árucsomagolás is helyet kap a folyamatok között. Lássuk, hogyan is alakult ki ez a nagyszerű találmány!

A hullámkarton Albert L. Jones nevéhez köthető. Az elkészítés ötlete úgy alakult ki, hogy textíliák helyett a papírt küldte át a hullámosító hengereken. 1871-ben ezt az elképzelést sikerült is megvalósítania. 1874-ben már továbbfejlesztették az alap gondolat ötletét és az amerikai származású Oliver Long a hullámpapírhoz még sima papírt is ragasztott, így létrehozta az első hullámkartont.

A hullámkarton stabil és könnyű szerkezetű, hiszen csak levegőből és papírból áll. A stabilitását az adja, hogy a hullámosított részt a megfelelő helyen ragasztják a fedőrétegekhez.  

Az egymásba ágyazódó hatás ahhoz a kivitelezési elvhez hasonlítható, amikor a hidakat vagy a katedrálisokat építik. Szerkezeténél fogva a beágyazódás nagyfokú stabilitást nyújt, ezért széleskörűen felhasználható az üzemekben.  

Amennyiben Önnek is praktikus csomagolóeszközre van szüksége, akár nagymennyiségben, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Kartonpapír kreatívan

kartondobozVége a költözésnek, de nem tudja, mihez kezdjen a kartondobozokkal? Ne dobja ki őket, hiszen ez az egyik legkönnyebben újrahasznosítható csomagolóanyag.

A kreativitásnak semmi sem szabhat határt, főleg ha egy ennyire sokoldalú alapanyagról van szó, mint a hullámkarton. Szerkezete könnyű, mégis stabil, ezért könnyen építhető belőle babaház, játékgarázs, játék televízió, vagy akár egy kis kuckó, ahova bebújhatnak a gyerekek. Ezer és ezer féle felhasználási módja van, gyakorlatilag akármilyen játékot lehet belőle készíteni. Könnyen ragasztható, festhető, vagy beborítható színes papírral. A hullámkarton nem tartalmaz veszélyes anyagokat, illetve könnyen darabolható, ezért a gyerekeket is be lehet vonni a kreatív időtöltésbe.

Meglátja, örömmel segítenek majd, és az így elkészült játékok sokkal több örömet szereznek a jövőben, mint a boltban kaphatóak, hiszen magukban hordozzák az alkotás élményét.

Nincs otthon kartondoboza, de kedvet kapott az ilyen irányú újrahasznosításhoz? Esetleg régi kartondobozai elhasználódtak vagy elfogytak? Nem akadály! Webáruházunkban olcsón hozzáférhet ehhez a hasznos csomagolóanyaghoz. Rendeljen még ma webáruházunk kartondobozainak széles választékából, és lepje meg gyermekeit egy élmény dús délutánnal!

 

A kartondoboz ereje

A kartondoboz a csomagoló eszközök hagyományos, egyben legelterjedtebb eszköze. Népszerűségének oka, hogy gyakran nem csak a költözés során használjuk, hanem a nagyobb bevásárlások alkalmával is. Sőt bizonyos, törékenyebb termékeket eleve kartondobozban szállítanak ki.

A boltokban is számtalan kartondobozba csomagolt terméket láthatunk. A boros és egyéb italos üvegeket, valamint számtalan műszaki cikket is kartondobozos kiszerelésben kapjuk kézhez. A kartondoboz népszerűsége tehát sokrétű felhasználásának, illetve praktikus anyagminőségének köszönhető, amely biztosítja a tárgyak védelmét. A kartondobozok papírja a speciális kialakításának köszönhetően nagy szakító szilárdsággal rendelkezik és akár különféle bélésekkel is ki lehet tölteni, annak érdekében, hogy jobban védjük az értékeinket.

Ebből kifolyólag a kartondobozok legnépszerűbb felhasználására a már említett költözés során kerül sor.

Tekintse meg a webáruházunkban található kartondoboz fajták típusait, és bátran rendleje meg az igényeinek legjobb megfelelő kiszerelést!

 

A kartondoboz felhasználása a csomagoláson túl

A kartondoboz felhasználása a csomagoláson túlA hullámkarton dobozok felhasználásával kapcsolatban mindenkinek a csomagolás vagy a költözés jut eszébe, azonban egy kis fantáziával Ön is új funkciókkal ruházhatja fel a kartondobozokat!

A már nem használt vagy új dobozokat akár a lakberendezésben is felhasználhatja. Nem újdonság, hogy raklapokat dekorálásra vagy éppen bútorépítésre használják. Miért ne lehetne a karton anyagot is behozni a lakásba? Egy kis kézügyességgel és kreativitással Ön is remek karton bútorokat készíthet!

A végeredmény lehet játék a gyerekszobába, dekoratív tároló vagy akár macskabútor is - hiszen négylábú házi kedvenceink köztudottan rajonganak a hullámkarton dobozokért. Nem kell aggódni, hogy a kartonbútor a nagy súly alatt összeroppan, mivel a hullámkarton doboz szerkezete rendkívül strapabíró. Ha esetleg mégis megrongálódott, akkor sem kell kétségébe esni, hiszen a kartondobozból készült bútor bármikor könnyedén és olcsón pótolható.

Készítsen Ön is kartonbútort! Nem kell hozzá más, mint egy kis fantázia és kartondobozok, melyeket tőlünk meg is vásárolhat!

 

Kartondobozok: Nélkülözhetetlen elemek a lomtalanításban

Kartondobozok: Nélkülözhetetlen elemek a lomtalanításbanAz év végi időszak a különböző üzletekben és az otthoni háztartásokban is egyaránt a leltározás időszaka. Az ünnepi nagytakarítás mindig ráirányítja a figyelmet azokra a holmikra, melyek egész évben, vagy akár már évek óta elfeledve kallódnak a padláson, a garázsban, vagy a pincében.

Az ünnepek végeztével elérkezett az idő, hogy megszabaduljon feleslegessé vált dolgaitól, a következő lomtalanításig még könnyűszerrel összecsomagolhatja a kidobásra szánt kacatokat. Fontos jó előre kitalálni, hogy miben is fogja eltárolni a lomokat. A szemeteszsák olcsó és sok minden fér bele, ám könnyen kiszakad és nehéz megfelelően tárolni, mikor már megtömtük szeméttel. A legideálisabb választás a hullámkartondoboz lehet, mert strapabíró, könnyen tárolható és mozgatható, ráadásul a kartondoboz ára sem magas, így nem kell az ünnepek után megint a kiadásokra gondolnia.

A hullámkartondoboz nélkülözhetetlen a lomtalanításkor, rendelje meg most, kínálatunkban különböző méretben árulunk hullámkartondobozt, így biztosan Ön is megtalálja az igényeinek megfelelőt!

Hírlevél

* E-mail
Név 
Feliratkozás Leiratkozás
 
 

5% kedvezmény minden regisztrált vásárlónak.
Regisztráljon itt!