Facebook
Google+
Pinterest
Youtube
Az Ön kosara üres!
+36 62 / 541-000

Habfólia

Habfólia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A csomagolóanyag webáruházak kihagyhatatlan kelléke: habfólia

A csomagolóanyag webáruházak kihagyhatatlan kelléke: habfóliaCsomagolóanyag webáruházunk nem csupán dobozok széles kínálatával áll érdeklődőink rendelkezésére, kínálatunkban helyet kapnak olyan termékek is, melyek a sérülékeny tárgyak szállításához alkalmasak.

A habfólia egymással összekapcsolódó, levegővel telt polietilén buborékok ezreiből áll, ebből származik számtalan előnyös tulajdonsága, és sokrétű felhasználási lehetősége.

Sajátos szerkezete miatt súlya nagyon könnyű, egyszerűen méretre szabható, ezért kiváló megoldás törékeny, sérülékeny termékek szállítására, hiszen védelmet nyújt az esetleges ütések, rázkódások ellen. Legyen szó egy vagy több, kisebb vagy nagyobb tömegű termékről, könnyű alakíthatósága miatt a habfólia használatával szinte bármit becsomagolhat.

A habfólia kiválasztásánál fontos átgondolni, hogy pontosan milyen célra szeretné felhasználni, hiszen ez határozza meg a vastagságot. Ha bizonytalan, segítünk kiválasztani az Ön céljaira legalkalmasabb terméket. Tekintse meg csomagolóanyag webáruházunk kínálatát, és forduljon hozzánk bizalommal!

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Hírlevél

* E-mail
Név 
Feliratkozás Leiratkozás
 
 

5% kedvezmény minden regisztrált vásárlónak.
Regisztráljon itt!