Facebook
Google+
Pinterest
Youtube
Az Ön kosara üres!
+36 62 / 541-000

Simítózáras tasak

Lista Rács
Mutat:
Rendezés:
Csomagolás: 100db / csomag
Simítózáras tasak 100db ..
530 Ft
Nettó: 417 Ft
Csomagolás: 100db / csomag
Simítózáras tasak 100db ..
618 Ft
Nettó: 487 Ft
Csomagolás: 100db / csomag
Simítózáras tasak 100db ..
795 Ft
Nettó: 626 Ft
Csomagolás: 100db / csomag
Simítózáras tasak 100db ..
1.059 Ft
Nettó: 834 Ft
Csomagolás: 100db / csomag
Simítózáras tasak 100db ..
1.325 Ft
Nettó: 1.043 Ft
Csomagolás: 100db / csomag
Simítózáras tasak 100db ..
1.624 Ft
Nettó: 1.279 Ft
Csomagolás: 100db / csomag
Simítózáras tasak 100db ..
2.101 Ft
Nettó: 1.654 Ft
Csomagolás: 100db / csomag
Simítózáras tasak 100db ..
248 Ft
Nettó: 195 Ft
Csomagolás: 100db / csomag
Simítózáras tasak 100db ..
318 Ft
Nettó: 250 Ft
Csomagolás: 100db / csomag
Simítózáras tasak 100db ..
353 Ft
Nettó: 278 Ft
Csomagolás: 100db / csomag
Simítózáras tasak 100db ..
457 Ft
Nettó: 360 Ft
Simítózáras tasak

 

 

 

 

 

 

 

 

A simítózáras tasak előnyei

simitózáras tasakbanA simítózáras tasak egy több méretben kapható, nyomózárral ellátott, átlátszó zacskó, vagy tasak. Kialakításának köszönhetően légmentesen zárható, így óvhatja termékeit legjobban a folyadékoktól és szennyeződésektől.

Tökéletes választás akár utazáshoz, csomagok küldéséhez vagy tároláshoz. A simítózáras tasak széles méretskálájának köszönhetően bármilyen méretű terméket elhelyezhetünk benne. Ár-érték arányát tekintve is kiváló és magas darabszámban beszerezhető.

A simítózáras tasakban tárolhatunk élelmiszert, alkatrészt, ruhát és sok minden mást is. A légmentes záródásnak köszönhetően megóvhatjuk ezeket a korróziótól, folyadékoktól és egyéb kellemetlen behatástól. Átlátszóságának köszönhetően mindig szemmel tarthatjuk értékeinket és gyorsabban megtalálhatjuk a keresett darabokat. A simítózáras tasak nyomózárja lehetővé teszi a tasak felbontását és újbóli visszazárását, légmentesen.

Ha Önnek is fontos, hogy megvédje értékeit, válassza a minőségi simítózáras tasakot, válogasson csomagolóanyag webáruházunk széles kínálatából!

 

A simítózáras tasak sokszínű felhasználása

simítózáras tasak A simítózáras tasak rendkívül praktikus csomagoló anyag, így lehetővé teszi, hogy felhasználása igazán sokrétű legyen. Használata egyaránt alkalmas irodai környezetben és a kereskedelemben, valamint otthoni háztartásban.

Minden olyan dolgot tárolhatunk benne, amit óvni szeretnénk a külső hatásoktól.  Segítségével praktikusan tárolhatunk apróbb tárgyakat, mint például csavarokat, apróbb műszaki cikkeket, írószereket, gyógynövényeket, sőt még gyógyszereket is. A simítózáras tasakok a gyerekszoba elengedhetetlen kelléke, használatával nem szóródnak el az apróbb játékszerek.

Ha ebben a csomagolásban tartja azokat a dolgait, amik könnyen elszóródnak, netán elkülönítésre szorulnak vagy fényérzékenyek, a tasaknak remek hasznát veheti. A simítózáras tasak erős műanyagból készül, így rendkívül strapabíró is, sokszor felhasználhatja. A tapadó csíkok is célszerűen vannak kialakítva, nem megy tönkre idő előtt.

Nézzen körül termékeink széles kínálatában, számos kivitelben kínálunk simítózáras tasakokat!

 

Csomagolás hatékonyan

A simítózáras tasakok felhasználási területének kizárólag a fantáziánk szab határt. Apró alkatrészekkel dolgozik? Órásmesterként, avagy műszerészként tevékenykedik? Egy apró alkatrész nagyon fontos lehet a nagy egész működésében, ezekből az elemekből sokszor a gyártók nem biztosítanak cseredarabot, mivel úgy érzik, apróság. Legyen szó akár egy kisebb csavarról, vagy bármilyen specifikus alkatrészről.

Rendszerezze munka-, vagy hobbi eszközeit simítózáras tasakokban, így garantált, hogy az apró elemeknek nem kél lába. Emellett a tasakok segítségével pontosan és egyszerűen tud rendszerezni minden elemet műhelyében. A simítózáras tasak légmentesen záródik, így remek védelmet nyújt a portól, egyéb szennyeződésektől, és a víztől a benne tárolt holmiknak. Továbbá gyakorlatilag bármilyen méretben előállítható. Tartós alapanyagból készült simítózáras tasakokat forgalmazunk, így akár többször is felhasználhatja azokat.

Amennyiben szeretné munkáját, vagy hobbiját ilyen módon megkönnyíteni, forduljon hozzánk bizalommal, igyekszünk minden igénynek megfelelő termékeket kínálni Önnek!

 

A simítózáras tasakok a mindennapokban

A simítózáras tasakok felhasználási területeit nehéz behatárolni, mivel nincs olyan tevékenység a világon, ahol ne jöhetne jól valamilyen feladat során. Köszönhetően a könnyű visszazárhatóságnak, a vízállóságnak és az újrafelhasználási lehetőségeknek a simítózáras tasakok bárhol megállják a helyüket a mindennapokban.

Miért is jó, ha a hétköznapokban van egy pár simítózáras tasak a táskánkban, a kesztyűtartóban, esetleg a dolgozó asztalunk fiókjában? A válasz egyszerű, hiszen ezeket a remek csomagoló eszközöket száz és száz féle képpen hasznosíthatjuk. Egy esetleges esőzés során gyorsan eltehetjük bele papírjainkat és elektromos eszközeinket, mint például a telefonunk. Ez azért jó, mert így azok legalább nem áznak meg, és nem kell anyagi kártól tartanunk. Egy leszakadó gombnak is remek helyet adnak a simítózáras tasakok, illetve mindennek, ami annyira apró, hogy másképp amúgy is elveszítenénk. Ezeket a csomagoló eszközöket megvásárolhatjuk egészen kicsi 40x60mm-es méretben, de akár 300x400mm-es kivitelben is elérhetőek, ha arra van szükség. Egy túra vagy kirándulás során sem árthat, ha van nálunk pár darab, mivel így gyorsan elcsomagolhatunk mindent, aminek árthat a víz.

Vásároljon tőlünk simítózáras tasakokat kiváló minőségben, és nem utolsó sorban kedvező áron!

 

Simítózáras tasak a kreatív hobby boltban

Számos olyan üzlettípus létezik, ahol hasznos kiegészítő lehet a csomagolás terén a simítózáras tasak, hiszen kiváló módszer az átlátható tárolásra – az egyik ilyen nem más, mint a kreatív hobby bolt!

Mire lehet jó a simítózáras tasak a kreatív hobby boltban?

  • Apró tárgyak csomagolását könnyen meg lehet oldani a segítségével, legyen szó akár gyöngyökről, akár más kisméretű kellékekről.
  • Szeretné, hogy az áru jól látható legyen, hogy a vevők megcsodálhassák teljes valójában, mielőtt vásárolnak? Akkor a simítózáras tasak ismét csak jól jön, hiszen áttetsző mivolta lehetőséget ad arra, hogy minden részletében jól látható módon, mégis biztonságos csomagolásban tegye közszemlére a portékát.
  • A polcokon is nagyobb átláthatóságot szeretne? Akkor megint csak jó választás a simítózáras tasak, hiszen akár akasztva is tárolhatja!

 

Keressen minket Ön is bizalommal, ha szeretné kihasználni a simítózáras tasakok előnyeit kreatív hobby boltjában is, és rendeljen bátran termékeinkből! Csak jól járhat!

 

Társ a konyhában

Társ a konyhábanA simítózáras tasak sokszínűségét az élet minden területén tapasztalhatja. Használhatja gyöngyök tárolására, irodai szereket rakhat bele, vagy éppen műszaki cikkeket, gyógyszereket helyezhet el benne.

Csomagolóanyag webshopunkban különböző méretű simítózáras tasakokat talál, amelyeket nyugodt szívvel használhat sütik, vagy szendvicsek tárolására is. A tasak légmentesen zárható, így nem száradnak ki az otthon készült finomságok.

A simítózáras tasakok nélkül alufóliával és celofánnal kell bajlódni a gyerekek uzsonnájának tárolásakor. De így csak elkészíti a szendvicset, a sütit, és két mozdulattal megoldhatja a csomagolást: belerakja az ételeket, majd légmentesen lezárja a tasakot. Hát nem egyszerű?

Amennyiben szereti a szálas teákat, az egész fűszereket, azoknak a tárolását is megkönnyíti a csomagoló webáruházunkban kapható légmentesen záródó tasak. A fűszerek és a teák megőrzik eredeti aromájukat, nem kell attól félnie, hogy rosszul zárja vissza a zacskót, és elszáll az íz. Magokat is kényelmesen tárolhat benne, nem kell a kivágott zacskóval bajlódni!

Simítózáras tasak – segítség a konyhában!

Hírlevél

* E-mail
Név 
Feliratkozás Leiratkozás
 
 

5% kedvezmény minden regisztrált vásárlónak.
Regisztráljon itt!